Tips, triks og ideer

Ja, vi elsker dette landet, men… det er kaldt og mørkt, store deler av året. På vinteren kan vi verken slikke sol på stranda eller dra ungene ut av døra ikledd en litt tykkere genser. Nei, her er det myke tepper, hårete puter, lyse vegger, stearinlys og hyggefaktoren i hjemmet som gjelder.

Dere som ikke har råd til å kjøpe drømmestua eller syns det der med å matche møbler er en enorm utfordring kan kaste dere over nettsider som for eksempel Pinterest. Disse flommer over med tips og triks du kan dra nytte av. Kanskje trenger du en guide til hvordan du skal transformere en gammel kommode, eller kanskje du bare vil se bilder av hvordan andre har tolket “den skandinaviske stilen”.

Litt kreativitet eller inspirasjon fra nettet kombinert med et godt funn på et loppemarked, kan nesten føles som å vinne en jackpot i et nettcasino. Spesielt om du ikke trenger så veldig mye ekstra, jobben er relativt enkel og du kommer fra det med en billig penge. Det aller enkleste hadde nok vært å legge et spill online på norsk, for deretter å håve inn en storgevinst som lar deg kjøpe alt ferdig. Men når det ikke går er ditt nærmeste loppemarked noe gøy å sjekke ut mens du venter på gevinstene.

1 Mar 2019